Dagje uit? Ga naar de Margriet Winterfair!

Zit je nog verlegen op een leuke uittip? Want dacht je van de Margriet Winterfair? Het weekblad  organiseert van 14 tot en met 20 november in de Jaarbeurs Utrecht de veertiende editie van de  Fair. Aan het evenement werken een groot aantal artiesten mee, waaronder Ellen ten Damme, Karin Bloemen, Nick & Simon, 3JS, Jan Smit, Jeroen van der Boom, Anita Witzier, Nico Dijkshoorn, Angela Groothuizen, Robert ten Brink en Daphne Deckers. Daarnaast is er drie keer per dag een modeshow, die wordt gepresenteerd door ex-Miss Nederland Kim Kötter. Ook zijn er zo’n 300 winkels en 15.000 workshopplaatsen op het gebied van beauty, wellness, wonen, mode en culinair. Ik zeg: gaan! Zie hieronder een impressie van 2013.

De redactie van het tijdschrift, hoofdredacteur Leontine van den Bos en de columnisten van het blad zullen eveneens aanwezig zijn op het evenement.

Lezeressen van het tijdschrift hebben de mogelijkheid elkaar te ontmoeten in de Margriet Vriendinnen Lounge.

Lees ook:Lentekriebels op de Lentebeurs 2008
Lees ook:De Libelle Zomerweek begint weer
Lees ook:De beste damesmodeketen van Nederland is Miss Etam
Lees ook:ShoppingNight in Den haag
Lees ook:Huishoudberus trekt minder bezoekers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>