Win hier gratis een Gemino Rollator t.w.v. €269,95

We willen allemaal zo lang mogelijk mobiel blijven, maar soms gaat dat wat lastiger dan vroeger. En stil blijven zitten: daar wordt helemaal niemand blij van. Een hulpmiddel als een rollator kan een enorme uitkomst zijn om van A naar B te komen op een veilige en minder belastende manier. Hier bij 50plus.blog.nl kun je een ontzettend moderne rollator winnen. De rollator wordt beschikbaar gesteld door de webshop Uw Rollator.

Problemen met het evenwicht, problemen met de gewrichten: het kunnen allemaal redenen zijn om bewegen te beperken. En dat terwijl bewegen zo gezond is, ook (of misschien wel juist) op oudere leeftijd.

De rollators van 2014 zijn meer en meer afgestemd op de wensen van de gebruiker. Ze zijn licht, makkelijk opvouwbaar, ze sturen heel soepel en zijn erg stabiel. Een perfect voorbeeld van zo’n moderne rollator is de Handicare Gemino 30. Deze rollator heeft z’n sporen ruimschoots verdiend, want het is de winnaar van de Red Dot Design Award 2011 en in de toonaangevende Duitse Öko Warentest kwam hij als beste getest uit de bus. Dus waarom zou je verder zoeken? De Gemino 30 is verkrijgbaar in diverse mooie kleuren en op www.uw-rollator.nl in het blauw, roze en bruin. Lekker hip dus! Met de mand voorop kun je makkelijk de boodschappen mee naar huis nemen: aan alles is gedacht.

Hier bij 50plus.blog.nl kun je een Handicare Gemino 30 winnen. Hoe? Dat is simpel.

Mail voor zondag 16 november wat u belangrijk vindt aan een goede rollator naar [email protected] en maandag trekken wij uit de inzendingen een winnaar.

Simpel toch?

Over Uw Rollator

De filosofie van Uw-rollator.nl (als onderdeel van Uw-zorgspecialist.nl) is om ouderenzorg zo dicht mogelijk bij mensen te brengen. Uw-rollator.nl biedt het grootste zorgwinkelplatform van Nederland dat voorziet van alle zorggemakken die men nodig heeft voor een zorgeloze dag.

Meer prijsvragen vindt je op PrijzenZolder.

Lees ook:Win een Handicare Gemino 30 rollator t.w.v. €269,95 op 50plus.blog.nl
Lees ook:Goed beslagen ten ijs een rollator aanschaffen
Lees ook:Rollz International brengt waanzinnig hippe rollator!
Lees ook:Tijdelijk een rollator nodig? Huur er één bij uw-rollator.nl!
Lees ook:Deze rollator voorkomt ongelukken

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Win hier gratis een Gemino Rollator t.w.v. €269,95

 1. Dries Claassen

  Sinds er rollators zijn worden er geen geraniums meer verkocht.

    /   Reply  / 
 2. marilon

  dit wil ik graag voor mijn oma

    /   Reply  / 
 3. Hennie

  Hele leuke actie! Ik heb deze rollator veel gezocht maar kan ‘m nergens op voorraad vinden. Kunnen jullie mij helpen?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>