Pijn bij het vrijen….. bijna 1 op 3 heeft er last van!

Pijn bij het vrijen komt vaak voor, maar mensen vinden het meestal lastig om erover te praten. Zowel de man als de vrouw kan pijn voor, tijdens of na de seks ervaren. Jonge koppels evenals stellen op leeftijd kunnen kampen met dit probleem om verscheidene redenen. Soms is er een puur lichamelijk oorzaak aan te wijzen voor de pijn tijdens de geslachtsgemeenschap, maar vaker is het een combinatie van lichamelijke factoren en psychologische factoren.

Uit een recent onderzoek aan de Indiana University blijkt dat 30 procent van de vrouwen tussen 18 en 59 jaar regelmatig pijn heeft tijdens het vrijen. Bijna 1 op 3: het is een overweldigend cijfer, waar veel te weinig over gecommuniceerd wordt. Is seks ook voor jou ongemakkelijk?

Goed Gevoel vertelt je hoe je dit aan moet pakken………

Lees ook:Seks heeft een beschermend effect op het mannelijk hart
Lees ook:Vrij jezelf zeven jaar jonger…
Lees ook:Muziek wekt aanmaak genotstof in lichaam op – net als seks
Lees ook:Vijftigplussers zijn creatief in bed
Lees ook:Houd je geheugen lekker scherp met voldoende seks!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pijn bij het vrijen….. bijna 1 op 3 heeft er last van!

  1. hans

    Op een middag zat ik in de playboy te neuzen maar moest naar een afspraak en ik dacht kijk nog ff mijn mail na. Via mijn mail kwam ik op de site van Amoramore.nl. Had voor de leut wat ingevuld en zag iemand online staan met een profiel dat me aansprak. Nou ik was wel benieuwd naar haar! Hierop volgde het nodige mailverkeer. Na wat over en weer informatie uitgewisseld te hebben, hebben we de andere dag nog afgesproken bij een winkelcentrum. Hier hebben we wat gewandeld en gekletst. Om 18.00 uur ging het dicht dus moesten we weg.. Thuis wat gedronken samen en veel gepraat. We zagen het zelfs licht worden. Onze eerste “date” was geboren. Dit is nu alweer een tijdje geleden en we zijn echt heel vaak bij elkaar en hebben plannen om samen er iets moois van te maken. Van de week hebben we al gepraat over samenwonen en tijdens het gesprek hadden we het nog even over de datingsite die verantwoordelijk was voor ons samenzijn.Thx Amoramore.nl !!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>