Doneer je statiegeldbon van Dirk van den Broek aan het Nationaal Ouderenfonds!

Prachtige actie weer dit….. alle klanten van de supermarktketen Dirk van den Broek kunnen 8 weken lang, vanaf vandaag 22 maart, hun statiegeldbon doneren aan het Nationaal Ouderenfonds. Jaarlijks steunen zij meerdere goede doelen door middel van deze statiegeldacties. Klanten van Dirk van den Broek kozen dit keer massaal voor het Nationaal Ouderenfonds.

Van 22 maart tot en met 16 mei gaat Dirk van den Broek hier zijn statiegeldactie aan wijden.

 

 

In Nederland zijn er zo’n 200.000 ouderen extreem eenzaam. Zij ontvangen nooit of hooguit eens per maand bezoek. “Dat kunnen wij ons niet eens voorstellen!”, vertelt Monique Wolfkamp van het Ouderenfonds. “Maar voor deze ouderen is dat hun leven. Hun oude dag. En dan heb ik het nog niet eens  over de miljoen 55-plussers die zich eenzaam voelen. Zo wil niemand oud worden!”

Het Nationaal Ouderenfonds organiseert leuke uitjes en evenementen voor deze ouderen. “We brengen ouderen naar het strand, het circus, organiseren kerstdiners, – en concerten. Bellen hen wekelijks met de Zilverlijn. Geven ouderen niet alleen een leuke dag, maar ook de kans om weer nieuwe contacten leggen. Want als je ouder wordt, is dat steeds moeilijker”, legt Monique uit.

Ouderen die mee willen doen met een uitje of evenement kunnen zich aanmelden via: www.ouderenfonds.nl/evenementen of 0900- 60 80 100 (lokaal tarief).

 

 

Lees ook:Ouderenfonds start Zilverlijn dankzij bijdrage vriendenloterij
Lees ook:Willeke Alberti verdrijft Blue Monday
Lees ook:De Goedgemutste Breicampagne van Innocent voor ouderen
Lees ook:Geer en Goor weer aan de bak voor eenzame ouderen
Lees ook:Ouderenfonds in actie voor kerstdiners eenzame ouderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>