Arnhemmer wint 2 keer loterij in 1 week

Bij Vivant Roelandschap in Arnhem is er sprake van een zeldzame gebeurtenis. Binnen één week is daar twee keer een hoge geldprijs van 30.000 euro bruto gevallen en gewonnen door één en dezelfde persoon. De gelukkige winnaar heeft in totaal 60.000 euro bruto gewonnen.

Een 57-jarige Lucky Day speler uit Arnhem speelde op zaterdag 28 maart mee met de getallen 7 – 15 – 20 – 28 – 33 – 45 – 52 – 68 – 76 bij Vivant Roelandschap. Hij voorspelde toen 8 van de 9 getallen goed en won hiermee 30.000 euro. “Ik speel altijd al jaren met dezelfde getallen. Ik durf gewoon niet te veranderen. Je zult het maar meemaken”, aldus de gelukkig winnaar tijdens zijn bezoek op het kantoor van De Lotto in Rijswijk. Blijkbaar heeft de winnaar zijn tactiek veranderd, want afgelopen donderdag was het wederom raak. Opnieuw speelde de man mee en voorspelde met andere getallen, 18 – 37 – 44 – 49 – 59 – 69 – 71 – 76 – 80, wederom 8 van de 9 getallen goed en won opnieuw 30.000 euro.

Het winnende lot is verkocht bij Vivant Roelandschap aan de Hommelstraat in Arnhem. Hier wordt dinsdag 14 april 2015 om 11:00 uur een taart aangesneden om het winnen van de prijs te vieren.

Lucky Day is een kansspel waarbij je elke dag kans maakt op grote en kleine geldprijzen. Kies uit 80 getallen jouw 1 tot 10 geluksgetallen. Wat je wint is afhankelijk van het aantal getallen dat je hebt gekozen, het aantal getallen dat je goed hebt en je inleg.

Lucky Day is een onderdeel van De Lotto. De Lotto is ruim 50 jaar geleden opgericht door sporters om middels het organiseren van kansspelen geld te genereren voor de Nederlandse sport. Na aftrek van prijzengeld en kosten draagt De Lotto 100% van haar resultaat af aan de Nederlandse samenleving. In totaal is dat meer dan 2 miljard euro. Zo’n driekwart gaat naar sportkoepel NOC*NSF, waarvan de 76 aangesloten sportbonden een bijdrage ontvangen. Sinds de oprichting heeft De Lotto al bijna 1.5 miljard euro afgedragen aan NOC*NSF. Het overige deel wordt aan 18 goede doelen op het gebied van cultuur, gezondheid en welzijn, zoals het Prins Bernard Cultuurfonds, de Hartstichting en het Oranje Fonds afgedragen. www.delotto.nl

Lees ook:Die goeie ouwe Lotto: populairder dan ooit!
Lees ook:Aanslag op Peter R. de Vries in 2009
Lees ook:Loterijwinnaar eindelijk na jaar gevonden
Lees ook:Winnaar loterij gaat uitdelen en niet zo zuinig ook!
Lees ook:Panda met voorspellende gaven in actie tijdens WK (…in plaats van Paul de Octopus)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>