De OV-Butler….. maak jij er al gebruik van?

Op de site van de ANWB las ik een artikel waarom veel mensen, waaronder ikzelf, een hekel hebben om met het openbaar vervoer te reizen. Herkenbare ergernissen…..

Altijd moet er een minimaal saldo op je OV staan om te kunnen reizen. En als je een keertje vertraging hebt of vergeten bent uit te checken ben je de klos en kost het het geld. Dan denk ik weer: laat maar! Ik pak de auto wel. Onderzoek heeft uitgewezen dat over een periode van 12 maanden, maar liefst 16 miljoen euro aan reisgelden als gevolg van vergeten uitchecken bij de vervoerders blijft liggen hè. Ik bedoel maar…..

 

Met de OV Butler app maak je reizen in het OV een stuk makkelijker. Met de OV Butler app kun je eenvoudig zien welke reizen je hebt gemaakt, en nog belangrijker, direct je geld terugvragen wanneer je vergeten bent uit te checken of last hebt gehad van vertragingen. Met één druk op de knop wordt je claim verstuurd naar de vervoerders met wie je die dag gereisd hebt. Geen gedoe meer met apart te downloaden formulieren en bewerkelijke claimprocedures.
http://www.ovbutler.nl/

 

Lees ook:Het papieren treinkaartje is binnenkort verleden tijd
Lees ook:Maak kennis met Albert: de robot-butler voor ouderen!
Lees ook:Een op de vijf Nederlandse vakantiegangers vergeet spullen in de taxi
Lees ook:Nederlanders doen niets met 84 miljoen euro aan vreemde valuta
Lees ook:1 op de 10 vergeet geleend geld terug te betalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>