HEMA komt met persoonlijke digitale cadeaus

De HEMA……. ik ben dol op die winkel!  Onlangs moest ik een nieuw broodmandje hebben. Wat denk je? Ik werd keihard uitgelachen: broodmandjes zijn niet meer “in”. Brood leg je tegenwoordig op een plank. Nou, dan ga je toch met je tijd mee hè. Een icoon op winkelgebied als de Hema is, mag nooit uit ons Nederlandse shoppinglandschap verdwijnen!

 

 

Vanaf nu komen ze met persoonlijke digitale cadeaus. 24 uur per dag, 7 dagen per week kun je digitale cadeau tegoed kopen, persoonlijk laten verpakken en per e-mail laten versturen. HEMA is op dit moment in Europa, de enige aanbieder.
Digitale cadeaus maakt het mogelijk om waar en wanneer je maar wilt, een digitaal cadeau te kopen welke je op iedere gewenste dag kunt toesturen per e-mail. Je kunt kiezen uit  meer dan 15 verschillende digitale cadeaus voor o.a. bioscoop, diner, kranten en tijdschriften.

HEMA heeft een digitale geanimeerde cadeauverpakking gemaakt welke je persoonlijk kunt maken met eigen tekst, foto en muziek. Zo verras jij je vriend(in), buurvrouw/man, collega of familielid met een persoonlijk cadeau!

Je kunt het digitale cadeau direct per mail laten sturen, echter laat jij de ontvanger het liefst in spanning wachten of pas op het moment dat het feestje begint? Stel dan de kalender in, zo wordt het cadeau pas verzonden op de dag die jij geschikt vindt.

Lees ook:Een symbolisch cadeau dat groeit en bloeit
Lees ook:Bijna helft Nederlanders doet online aankopen tijdens feestdagen
Lees ook:Wij Nederlanders doen zuinig aan met cadeautjes…
Lees ook:Wat geven we oma? – Site met leuke cadeautips
Lees ook:Wat geven we oma? – Site met leuke cadeautips

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>