Ouderenfonds in actie voor kerstdiners eenzame ouderen

Meer dan een miljoen ouderen zijn eenzaam en hebben nauwelijks sociale contacten. Veel van hen brengen ook de kerstdagen alleen door. Het Nationaal Ouderenfonds organiseert ook dit jaar samen met Van der Valk door het hele land kerstdiners om ouderen samen te brengen in deze bijzondere dagen. In totaal worden in de twee weken voor kerst duizenden ouderen verrast met een diner.
 

Naast een mooie avond biedt het kerstdiner ook kans op duurzame contacten tussen oudere buurtgenoten, zodat zij ook na de feestdagen meer aanspraak hebben. Het Ouderenfonds draagt hiermee bij aan de vergroting van de sociale wereld van eenzame ouderen.

Dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers en de sponsoring door Jumbo kan het Nationaal Ouderenfonds ook dit jaar weer bijna honderd kerstdiners organiseren. Bedrijven en particulieren kunnen de diners ook sponsoren. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met het Nationaal Ouderenfonds via 030-6567774.

 

Bron: Nationaal Ouderenfonds

Lees ook:Ouderenfonds start Zilverlijn dankzij bijdrage vriendenloterij
Lees ook:Eenzame ouderen krijgen kerstboompje als hart onder de riem
Lees ook:Minder eenzaam door vrijwilligerswerk
Lees ook:Nieuwe directeur Nationaal Ouderenfonds
Lees ook:Ouderenfonds brengt oudere breiers samen in Zaltbommel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>