Honderden studenten blijven in bed op Blue Monday

Niet te geloven dit……de meest depressieve dag van het jaar overslaan: dat is wat meer dan 600 studenten doen op maandag 18 januari. Deze dag staat ook wel bekend als Blue Monday: de feestmaand is voorbij, goede voornemens zijn al mislukt en vakantie lijkt nog ver weg in deze donkere tijd. Daar kun je je tegen verzetten, maar studentenwebsite Studenten.net besloot anders en richtte het evenement ‘Nationale-blijf-in-bed-dag’ op.

‘Er zijn hele waslijsten aan tips en tricks om de meest depressieve dag van het jaar te beaten, maar gooi al die goedbedoelde adviezen het raam uit en gebruik deze dag als excuus om lekker in bed te blijven. Dit is nu al je beste beslissing van 2016!’, zoals op de Facebookpagina te lezen is.

Ruim 1400 studenten zijn geïnteresseerd en hebben besloten hun bed niet uit te komen. “Niks tentamens, gewoon lekker in bed blijven!”, schrijft Louise op de pagina van het event.

 

Bron: Studentennet B.V.

Lees ook:Buikvet verhoogt kans op depressie bij ouderen
Lees ook:Senioren en studenten aan de drank….. wie wint? (filmpje)
Lees ook:Boer Henk zoekt vrouw maar vindt niks
Lees ook:Nooit meer last van een knoflookadem…
Lees ook:Tuinvgeltelling 2014 komt er weer aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>