Helft wintersporters vindt piste ideale flirtplek

Of het nou ligt aan de mooie vergezichten, de shotjes tijdens de après-ski of die aantrekkelijke skileraar met dat sportieve lijf: pistes ijken de ultieme setting voor geflirt. De helft van de single wintersporters (49%) vindt dat een wintersportvakantie de ideale omstandigheden biedt om te flirten of zelfs een vaste partner te vinden, blijkt uit Europees onderzoek van online datingsite PARSHIP.

 

 

Een op drie flirt tijdens après-ski

De beste plek om eerste avances te maken volgens wintersporters, is aan de bar van een après-ski hut. Een derde van de wintersporters geeft aan weleens geflirt te hebben tijdens de après-ski. Voor de meesten blijft het plezier echter wel bij een avondje, want in slechts 12 procent van de gevallen is deze versierpoging het begin van een mooie relatie. De flesjes kruidenbitter en vrolijke deuntjes van ‘Anton aus Tirol’ zorgen dus voor een roze bril bij beide geslachten.

Een op vijf valt voor skileraar

De skileraar of -lerares is bij veel singles in trek. Meer dan een op de vijf ski- en snowboardliefhebbers is weleens gevallen voor de charmes van een leraar of lerares. En dan blijft het niet alleen bij gelonk vanuit de skilift of het nabootsen van valpartijen om vervolgens gered te worden door de instructeur. Een op de tien (11%) heeft weleens een leraar of lerares mee naar het chalet genomen en een vakantieliefde gehad.

Wintersportliefdes

Hoewel het vooral kortstondige romances zijn die beginnen op de pistes, ook de bergen kunnen het toneel zijn van startende liefdes. Een op de tien wintersporters (12%) zegt weleens een relatie te hebben gehad met iemand die ze hebben leren kennen op wintersport.

Lees ook:Wat een walgelijk verhaal over een 60-jarige lerares (filmpje)
Lees ook:Nederland kiest massaal voor Oostenrijk in de voorjaarsvakantie
Lees ook:Stijgend aantal wintersporters veroorzaakt meer blessures
Lees ook:Extreme sneeuwsituaties in de Alpen creëren run op ‘off-piste’ cursussen
Lees ook:Opmerkelijk: krasse knar haalt diploma op 99-jarige leeftijd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>