Geef je moeder een Tuinparfum

Zondag 8 mei is het Moederdag. Dé dag om de liefste moeder van de wereld extra te verwennen. Maar het valt niet mee weer met een origineel cadeautje te komen. En dat weet Hendrik Jan ook. Daarom hebben we een cadeau bedacht, waar een moeder alleen maar blij van kan worden: Tuinparfums waarmee zij haar eigen lievelingsgeur in de tuin kan zaaien! Welke moeder wil dat nou niet?!

In vrolijke “parfumflesjes” heeft Hendrik Jan zaadjes van kleurrijke en geurige bloemetjes gestopt. Moeders, maar natuurlijk ook andere tuinliefhebbers, kunnen zelf hun lievelingsgeur zaaien door de inhoud van de flesjes uit te strooien in de eigen tuin. Er zijn drie soorten verkrijgbaar: N°1 Violier, een zoete kruidige geur die vooral in de avond opbloeit, N°2 Lathyrus, een mediterrane geur van Zuid-Italië en N°3 Lavendel, een frisse zomergeur van de provence. Als dat niet de zomer in de tuin brengt…

Het idee
De realisatie van de Tuinparfums is niet zomaar ontstaan. Marissa van Berkel, Category Manager bij Hendrik Jan: “We wilden iets origineels verzinnen voor Moederdag. Samen met ons marketing- en communicatiebureau Alta stelden we ons allereerst vooral de vraag: ‘Wat geef je je moeder voor Moederdag?’ Al snel werden parfum, bloemen en iets voor de tuin genoemd. Dus waarom deze ingrediënten niet combineren? En zo ontstonden de Tuinparfums; een parfumflesje met zaadjes die zorgen voor een heerlijke, bloemige parfum voor in de tuin!”

De Tuinparfums zijn los verkrijgbaar en kosten €4,99. Wil je je moeder nóg blijer maken en ook een handje helpen bij het zaaien? Dan heeft Hendrik Jan een extra mooie giftbox gemaakt voorzien van de drie verschillende Tuinparfums met een handig tuinschepje voor €24,95. Dat wordt echt een zomerlang genieten van een kleurige, fleurige én geurige tuin! De losse Tuinparfums en de giftboxen zijn sinds deze week te verkrijgen bij Multimate en Hubo. Geen tijd om naar de winkel te gaan? De giftboxen zijn ook op Bol.com te verkrijgen. Kijk voor de verkooppunten op hendrikjan.nl.

Lees ook:Crisis ook merkbaar voor moederdag!
Lees ook:Zo blijft je parfum langer geuren
Lees ook:Lieve moeders, dankjewel!
Lees ook:We vieren alweer 100 jaar moederdag
Lees ook:Arnon Grunberg gaat bij moeder wonen om boek over haar te schrijven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>