Veluwse Bron het beste wellnessresort van Nederland

Bij de 1e editie van de Wellness.nl Award is Wellnessresort de Veluwse Bron de overduidelijke winnaar geworden en verkozen tot het beste wellnessresort van Nederland. In totaal deden 45 wellnessresorts mee aan de verkiezing. De Wellness.nl Award is de publieksprijs voor de beste en populairste wellness gerelateerde bedrijven.

 

Tijdens de verkiezing heeft de Veluwse Bron bijna 20% van de stemmen behaald.  De consument kon de resorts beoordelen op faciliteiten, personeel, hygiene, veiligheid, horeca en arrangementen.

‘Een fantastische waardering van onze gasten voor de ontspanning die wij dagelijks bieden’, aldus Gert van der Steen, die het resort in 2008 samen met zijn vrouw oprichtte. De Veluwse Bron wordt door iedereen geroemd om de opzet van het resort en de prachtige ligging aan het grote meer. ‘Gelukkig zien onze gasten dat ook, en mogen wij wekelijks veel vaste gasten en nieuwe wellnessconsumenten  verwelkomen.’

Elysium, Zwaluwhoeve, SpaPuur en SpaSense ook goed beoordeeld

Inmiddels is de Veluwse Bron onderdeel van International Wellness Resorts, de organisatie achter wellnessbedrijven als Elysium en de Zwaluwhoeve. Ook deze resorts bleven niet onopgemerkt en Elysium staat op plek 2, Zwaluwhoeve op 4, SpaPuur op 5 en SpaSense op 6. Het totaal van de stemmen voor de resorts van IWR komt uit op 56,5%. ‘De eer komt vooral toe aan al mijn collega’s die met veel toewijding alle gasten in de watten leggen ’, lacht Gert van der Steen.

De prijs wordt uitgereikt door o.a. topsporter Marianne Timmer, zij maakt onderdeel uit van de jury voor de Wellness.nl Award.

Lees ook:Wellness blijkt geluksgevoel positief te prikkelen
Lees ook:Pure rust en ontspanning: de Veluwse Bron
Lees ook:Badkledingdagen in sauna
Lees ook:En dan vind je een diamant in je hotelbed…
Lees ook:Bijzonder wellness-moment in eigen achtertuin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>