Beleef de Kunstschouw 2016 in Zeeland

De Kunstschouw van 11 t/m 19 juni 2016: een route met hedendaagse kunst van allerlei pluimage. Maar ook met dit jaar een focus op poëtische en kinetische kunst. Met kunstenaars en hun kunst op privé locaties die alleen tijdens de kunstschouw voor publiek geopend zijn. Oude kerkjes, boerenschuren en landgoederen vormen in deze 23e editie weer een stralend decor voor de Kunstschouw. Langs een route in de westhoek van Schouwen die op zichzelf al een feest is om op de fiets of eventueel per auto te bereizen. Met laag polderlandschap onder hoge wolken, brede duinen, diepe bossen en een zee aan strand.
Voor de komende drie jaar heeft de Stichting Kunstschouw Westerschouwen een forse financiële impuls gekregen van de Stichting Renesse. Hiermee kan op grotere schaal hoogwaardige hedendaagse kunst worden getoond. Grote werken en bijzondere kunstvormen vol beweging.

Benieuwd? Zie voor alle informatie en de route het full color Kunstschouw magazine dat vanaf 6 mei verkrijgbaar is. Hoe? Bij VVV’s in Zeeland en via de website www.kunstschouw.nl/bezoekers/magazine/

Zie ook www.kunstschouw.nl

Lees ook:Bijzondere start voor online kunstveiling
Lees ook:Breda opnieuw middelpunt van kunst, antiek en design
Lees ook:Breda opnieuw middelpunt van kunst, antiek en design
Lees ook:Anti-vlooienmiddel voor je hond
Lees ook:Kunst & Antiek Weekend Naarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>