In 28 dagen van gifbelt naar tempel

Gelukkig zijn steeds meer mensen helemaal klaar met eten uit pakjes en zakjes, de magnetron en snelle rotzooi uit plastic verpakkingen van de supermarkt en bij de benzinepomp. Herken je dat? Wil je je weer super energiek, mooi en ontspannen voelen? Voor eens en voor altijd begrijpen welke voeding bij JOU past en geen voorgeschreven weekplannen volgen? Dan is In 28 dagen van gifbelt naar tempel van Jacqueline van Lieshout het antwoord.

 

 

Dit boek verandert jouw kijk op voeding voor altijd en helpt jou een gezond en fit leven te leiden. Dat betekent niet dat je vieze shakes hoeft te nemen of op stengels bleekselderij hoeft te knagen. Integendeel, je eet juist waanzinnig lekker.

In 28 dagen van gifbelt naar tempel is voor iedereen te doen, voor elk budget haalbaar en het past in ieder druk schema.

Dit boek heeft al het leven van meer dan 30.000 mensen positief veranderd en is nu totaal vernieuwd en opgefrist. Dit is hét moment om te starten met je nieuwe, gezonde en energieke leven.

Lees ook:Totaal herziene editie van bestseller ‘In 28 dagen van gifbelt naar tempel’
Lees ook:In 28 dagen van gifbelt naar tempel
Lees ook:Puur gezond eten
Lees ook:Begin de dag met de bleekselderij & sinaasappelsap-smoothie
Lees ook:Winterkost: selderijstamppot (recept)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>