Geef je vader een schop!

Iets voor de kleinkinderen dit….?

Heb je altijd al je vader een schop willen geven? Grijp dan je kans met Vaderdag op zondag 19 juni! Hendrik Jan heeft namelijk voor de allerliefste vaders van de wereld een heel persoonlijk én praktisch cadeau: een schop met een gegraveerde boodschap. Wedden dat je vader nog nooit zo graag een schop heeft gekregen? Dus, geef je vader een schop en zet er een persoonlijke boodschap op!

 

Na het grote succes van vorig jaar, gaat Hendrik Jan ook dit jaar weer vele vaders blij maken met een schop voorzien van een persoonlijke boodschap. ‘Mijn stoere pappa’, ‘dikke kus Sophie’, ‘Ik hou van jou, pap’; het maakt niet uit wat je op erop wilt hebben. Zolang de tekst niet langer is dan 25 tekens (inclusief spaties), graveert Hendrik Jan elke tekst gratis op de houten steel van de schop. Wil je toch liever een hark? Dat kan ook! Een kleine of grote schop, een hark of ander Hendrik Jan product met houten steel. Als de steel maar minimaal 25 centimeter lang is.

Zo werkt het
Hoe krijg je dit superoriginele Vaderdagcadeau op tijd bij je vader? Ga voor 11 juni naar een van de dichtstbijzijnde doe-het-zelf speciaalzaken van Hubo, Multimate of Formido. Reken de schop, of ander Hendrik Jan product, bij de kassa af en vul het bestelformulier in dat in de winkel verkrijgbaar is. Op donderdag 16 juni kun je je gegraveerde exemplaar dan weer in de winkel ophalen. Dus verras je vader met Vaderdag en geef hem een schop met een persoonlijke boodschap erop!

Lees ook:Einde Vaderdag in zicht?
Lees ook:Stoere Vaderdag cadeaus
Lees ook:50-plus-man maakt geen fraaie kids! (Maar ze leven wel langer!)
Lees ook:Gitaarfestival in het Zuiderzeemuseum
Lees ook:Zo vader, zo zoon komt terug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>