Uitzendbureau 65plus opent nieuwe vestiging in Arnhem

Uitzendbureau 65plus, een uitzendspecialist voor AOW-gerechtigden, heeft een nieuwe vestiging geopend in Kantorengebouw De Enk op de Tivolilaan 205 in Arnhem. Vanaf deze locatie gaat zij klanten en werkzoekenden in de regio Gelderland en Zuidoost-Overijssel bedienen. Uitzendbureau 65plus zet zich landelijke in voor de verhoging van duurzame inzetbaarheid van senioren in Gelderland.

AOW-gerechtigden
De vestiging in Arnhem is de 9e landelijke vestiging van Uitzendbureau 65plus. “Deze nieuwe vestiging versterkt onze positie in Arnhem en omstreken. Wij bieden loyale, betrouwbare en vitale AOW-gerechtigde flexkrachten aan met een schat aan kennis en ervaring. AOW-gerechtigden die door willen werken en werkgevers die de waarde inzien van ervaren en flexibel inzetbare senioren hebben al zeer positief gereageerd op onze komst”, aldus Maaike Jonge Poerink, Accountmanager Arnhem.

Over Uitzendbureau 65plus
Uitzendbureau 65plus heeft sinds 1975 ervaring in de arbeidsmarkt voor senioren en is al vele jaren marktleider in de arbeidsbemiddeling voor senioren. Zij biedt actieve en vitale senioren de mogelijkheid om door te werken na het bereiken van de AOW-gerechtigde leeftijd, waarbij zij de beste match maakt tussen ervaren flexwerkers en werkgevers. Door het unieke aanbod van Uitzendbureau 65plus kan zij de ideale aanvulling op duurzame inzetbaarheid aanbieden: actieve, flexibel inzetbare AOW-gerechtigden met een schat aan ervaring. Zij belichamen cruciale intrinsieke kwaliteiten zoals: natuurlijk overwicht, inlevingsvermogen, discretie en punctualiteit. Heeft u een personeelsvraag en zoekt u een partner om mee te sparren? Wij denken graag met u mee.

Ervaren flexibel personeel voor uw organisatie
Uitzendbureau 65plus biedt de mogelijkheid om ervaren flexibel personeel op eenvoudige en kosteneffectieve wijze in te zetten voor allerlei werkzaamheden en kortlopende projecten. Met een unieke database met ruim 25.000 ervaren kandidaten voor onder andere in het onderwijs, techniek, recreatie en zakelijke dienstverlening maakt zij het verschil voor uw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Ga voor meer informatie naar: www.65plus.nl

 

Bron: Uitzendbureau 65plus

Lees ook:Met 40 ben je al oud in de ogen van een werkgever
Lees ook:Na je 40ste word je afgeschreven voor de arbeidsmarkt
Lees ook:Twintigjarig jubileum: 55 plus-uitzendbureau Rotterdam
Lees ook:Mexicaanse griep gunstig voor werkloze 50-plussers
Lees ook:Aantal 50-plussers zonder baan blijft stijgen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>