La Mysore Cosmetics introduceert Age Defence Creme en Serum

Vroegtijdige huidveroudering is een probleem dat veel vrouwen bezighoudt. Met de krachtige anti-aging producten uit het nieuwe Goldline assortiment van La Mysore Cosmetics is daar nu heel eenvoudig wat aan te doen. Zonder cosmetische ingrepen, maar met effectieve verzorgingsproducten tegen huidveroudering. Ervaar de kracht van de Goldline.

 

 

Het nieuwe Goldline assortiment van La Mysore bestaat onder andere uit een microdermabrasie crème, een age defense crème en een age defense serum. La Mysore onderscheidt zich door het gebruik van ingrediënten met een hoog gehalte aan antioxidanten, zoals gojibessen, dadels, vijgen, granaatappels en Perzische zuurbessen. Dit maakt de producten uiterst effectief in het verminderen en voorkomen van tekenen van huidveroudering. Daarnaast zijn ingrediënten als Matrixyl 3000 en hyaluron van groot belang om de huid in balans te krijgen en te houden.

Matrixyl 3000 wordt al jaren geroemd om zijn verbluffende anti-aging effecten. Een geheim wapen in de strijd tegen fijne lijntjes en rimpels. Het stimuleert fibroblasten in de huid om collageen en elastine aan te maken, waardoor de huid dikker en steviger wordt. Fijne lijntjes en rimpels verdwijnen en de huid ziet er weer fris en stralend uit. Niet voor niks is Matrixyl 3000 een van de belangrijkste ingrediënten in de age defence producten van La Mysore. Daarnaast bevatten de producten kamille, Japanse groene thee, aloë vera en hibiscus. Met een ongekend hoog percentage antioxidanten ware anti ageing kampioenen.

Om optimaal te profiteren van de anti ageing effecten van een crème of serum is het belangrijk dat de huid schoon en ontdaan van dode huidcellen is. Werkstoffen dringen dan dieper door in de huid en geven een verbluffend resultaat. De nieuwe microdermabrasie crème uit het Goldline assortiment van La Mysore zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden en dat de huid er weer zacht en stralend uit ziet. Tegelijkertijd zorgen ingrediënten als Matrixyl 3000, hyaluron, vitamine C en E, sheaboter, avocado olie en jojoba olie voor de aanmaak van collageen en elastine en huidvernieuwing van binnenuit.

Speciaal voor de feestdagen is er een luxe cadeaupakket samengesteld, bestaande uit de microdermabrasie crème, het age defence serum en de age defence crème. Een krachtige en effectieve drie-eenheid die elke vrouw er stralend uit laat zien. Pure verwennerij!

Lees ook:Win bij 50plus.blog de nieuwe verzorgingslijn van RoC tegen huidveroudering
Lees ook:Laat de oudere huid weer stralen
Lees ook:Huidverzorging die je ook kunt opeten…
Lees ook:Ga het verouderingsproces tegen met Aloë Vera
Lees ook:Crèmes: wat wel en wat niet smeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>