Mascara aanbrengen doe je met je mond open blijkbaar

G ek gezicht eigenlijk als je in de badkamer voor de spiegel staat om je mascara aan te brengen dat altijd je mond automatisch open valt. Waarom is dat toch?

 

 

 

De reden is dat wanneer je je mascara aanbrengt, je de spieren rondom je ogen aanspant. Dit is om te zorgen dat je beter bij je wimperhaartjes kan en om te voorkomen dat je mascara niet overal en nergens zit behalve op je wimpers. Deze spieren rondom je ogen zijn rechtstreeks verbonden met de zenuwen rondom je mond. Hierdoor opent de mond zich eigenlijk vanzelf.

Neem de proef maar eens op de som…..Trek je wenkbrauw zo hoog mogelijk op, net zoals je doet bij het opdoen van mascara. Als je dit doet, voel je spanning rond je mond ontstaan. Doe dan je mond open en de spanning valt weg.

Lees ook:Aan een slechte adem kun je iets doen
Lees ook:Lachen, gieren, brullen met z’n allen (filmpje)
Lees ook:Laat je huid stralen met dit asperinemasker!
Lees ook:Nicotinepuffer, concurrent voor de e-sigaret?
Lees ook:Make-up brillen, ze bestaan!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>