Bezoek het Boekenfestijn in IJsselhallen Zwolle

Van 14 t/m 17 november vindt het Boekenfestijn plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Dit Boekenfestijn is dé gratis consumentenbeurs met meer dan een miljoen nieuwe boeken, multimedia en hobby-artikelen. Stelt je voor, een hal zo groot als een voetbalveld met lange rijen tafels waarop alle artikelen liggen uitgestald. De variëteit is groot. Het aanbod is overzichtelijk ingedeeld in categorieën. Alle artikelen kun je op je gemak bekijken en in eigen tempo met de boekentrolley over de beursvloer rondwandelen.

 

 

 

Er is een categorie sprookjes- en jeugdland, een stripmekka, een culinaire afdeling en een wetenschappelijke sectie. Ook zijn er heel veel boeken te vinden over reizen, kunst en geschiedenis, computers, flora en fauna, film en muziek. Een breed assortiment voor een breed publiek. Ook voor studenten is het Boekenfestijn een waar boekenparadijs en een meevaller voor de portemonnee. Tal van wetenschappelijke boeken op vakgebieden zoals Informatica, Geneeskunde en Psychologie worden tegen spotprijzen aangeboden. Er zijn ook handboeken, atlassen, woordenboeken en encyclopedieën te verkrijgen.

Op het Boekenfestijn worden niet alleen maar boeken verkocht. Je kunt er ook terecht voor multimedia en hobby-artikelen, puzzels, spellen en sticker- en knutselboeken. Op de afdeling Multimedia vind je software cd-roms voornamelijk van Windows maar ook van enkele Mac programma’s. Verder heb je de keuze uit een kleine serie dvd’s en muziek cd’s. Een leuke aanvulling op de boeken is de afdeling hobby-artikelen. Van kantoorartikelen tot kleurpotloden en van scrapbooks tot kaarten. Ook worden er materialen aangeboden voor het maken van kettingen, slingers en bouwpakketten voor de kinderen. Het is er allemaal, en de prijzen zijn scherp.

Op zoek naar een specifiek boek of artikel? 
Op het Boekenfestijn is een informatiebalie aanwezig waar je boeken kunt laten opzoeken op auteur, titel, trefwoord en ISBN.

Lees ook:Uitbreiding Gouden boekjes assortiment bij Albert Heijn
Lees ook:Dille & Kamille is begonnen met online-verkoop
Lees ook:Viagra: nummer 1 op ‘de nagemaakte merkenlijst’
Lees ook:Slecht nieuws over jeugd geeft 50-plusser beter gevoel
Lees ook:Tips voor de belastingaangifte 2011

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Bezoek het Boekenfestijn in IJsselhallen Zwolle

  1. Alex de Vries

    Er staat een fout in uw titel. De IJsselhallen zijn niet in Deventer maar in Zwolle.

      /   Reply  / 
  2. Corry Frieswijk Auteur

    DANK, dank!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>