De Insectendetective – natuurgids voor kinderen

Geweldig om in huis te hebben als je kleinkinderen bij je komen in de vakantie: De Insectendetective van auteur Maggie Li.  Je kleinkinderen maken kennis met de wondere wereld van de kleinste beestjes op aarde: insecten.

Met het bijgevoegde vergrootglas kunnen kinderen (en grootouders!) op zoek naar meer dan 100 verborgen details in het boek. Boordevol grappige feitjes en aantrekkelijke illustraties, leren kinderen meer over lieveheersbeestjes, vliegen, mieren, bijen, spinnen, slakken, rupsen en andere kleine beestjes.

Lees ook:De cruciale rol van de bij in de natuur
Lees ook:Tips om het spinnenseizoen te overleven!
Lees ook:Duizenden kleine beestjes verschuilen zich in je kerstboom
Lees ook:Maak kennis met de MouthOff iPhone App
Lees ook:André het astronautje….geschreven door André Kuipers zelf!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>