Een tijdelijke bruid in Iran – een waargebeurd verhaal

Een waargebeurd verhaal over eten en liefde…….

Op zoek naar bijzondere recepten voor haar kookschool vertrekt Jennifer Klinec naar Iran. Daar ontmoet ze een vrouw die haar zal inwijden in de geheimen van de Perzische keuken. De zoon des huizes wantrouwt de vreemde buitenlandse die ineens in zijn moeders keuken verschijnt. Maar een onweerstaanbare kracht brengt de twee bij elkaar, ondanks de cultuurverschillen.

Een tijdelijke bruid in Iran kruipt onder de huid van een van de meest fascinerende en complexe landen ter wereld. Hoe is het om een vreemd land binnen te worden gezogen, waardoor je leven op zijn kop staat? Een meeslepend verhaal over de betekenis van geborgenheid, van vertrouwen, en de botsingen en misverstanden tussen de westerse en islamitische culturen.

‘Een westerse vrouw gaat op zoek naar bijzondere recepten in Iran en vindt de liefde’

Een tijdelijke bruid in Iran 
Auteur: Jennifer Klinec

Prijs: € 18,99 
ISBN: 9789021559643

Verschijnt: 15 september 2015
 Kosmos Uitgevers

Jennifer Klinec groeide op in Canada, haar ouders waren Oost-Europese immigranten. Op zoek naar zelfstandigheid en avontuur ging ze op haar zestiende in Europa wonen. Toen ze zich zeven jaar later in Engeland vestigde, had ze in vijf landen gewoond en sprak ze drie talen vloeiend. Klinec kent geen angst. Ze heeft haar eigen kookschool en reist naar vele landen die andere mensen te eng vinden, op zoek naar oude recepten en bijzondere smaken.

Lees ook:Ik ben de kleindochter van een nazikampbeul
Lees ook:WorldGranny zoekt recepten van oma’s wereldwijd
Lees ook:Een bijzondere liefde
Lees ook:Boerin vond man in “boer zoekt vrouw” extra
Lees ook:Het Groene Smoothie Boek: 30 lekkere, simpele en gezonde recepten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>