Bewaar je dierbare herinneringen met ‘Een zin per dag’

Collect moments, not things!

Het zijn vaak de kleine dingen die het leven bijzonder maken; een inspirerend gesprek, een quote of songtekst, een compliment, een mooie gedachte of een onverwacht momentje. Door deze herinneringen op te schrijven word je je bewust van wat jij echt belangrijk vindt! Een zin per dag is een vrolijk vormgegeven invulboekje, waar je al deze kleine momentjes op een mooie manier bundelt. Heel eenvoudig… met slechts een zin per dag. Vanaf volgende week overal verkrijgbaar.

 

 

Mindful dagboek
Noteer al je dierbare, grappige, vrolijke en bijzondere herinneringen in Een zin per dag. Met heel weinig tijd creëer je een voor jezelf een waardevol dagboekje met een mindful tintje. Om het extra leuk te maken, bevat de achterkant van het afneembare omslag een wereldkaart waarop je kunt bijhouden waar je bent geweest.

Wat geeft jouw leven betekenis?
Een leven vol betekenis verbindt het heden via het verleden met de toekomst. Zo kun je bewust richting geven aan je leven. De zinnen die je iedere dag in dit dagboekje schrijft, laten zien welke dingen jouw leven betekenis geven. Geen moeite, maar wel de moeite waard.
Collect moment, not things. Dat kan met dit zinvolle dagboek. Een prachtig cadeau voor je zelf en voor anderen.

Een zin per dag | ISBN 9789000350988 | € 10,- | Uitgeverij Unieboek|Het Spectrum | Vanaf 5 juli a.s. in de winkel

Lees ook:Artis gaat op zoek naar het verleden
Lees ook:Schrijf eenvoudig een boek over jouw eigen leven
Lees ook:It’s a Mo! Herinneringen – voor kracht en steun bij verlies
Lees ook:Een soort Hyves maar dan een memorial website: Respectance
Lees ook:Voor ik afscheid neem…. het laatste en mooiste jaar van mijn leven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>