De biografie van de grootste rockster van Nederland

Barry Hay, leadzanger van de grootste rock-’n-rollband van Nederland: The Golden Earring. Zevenenzestig jaar, maar aan star quality nog geen gebrek. Superfit, karakteristieke kop met zonnebril, pikzwart haar en een stem die al vijftig jaar massa’s in beweging brengt.

In Hay vertelt hij openhartig over zijn leven in en buiten de spotlights, over zijn roerige jeugd, familie, zijn band met zijn moederland India, en uiteraard zijn rise to stardom vol seks, drugs en rock-’n-roll.

Lees ook:Transformer……
Het verhaal van Lou Reed
Lees ook:Alfons Haket ‘Dé jongensdroom: 60 jaar rock ‘n roll’
Lees ook:“Kom van dat dak af”! De geschiedenis van de eerste Nederlandstalige rock-‘n-roll hit
Lees ook:Oprichter van de Platters overleden
Lees ook:Little Richard overweegt pensioen …en hij is pas 80!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>