De 99 beste Amish huismiddeltjes

Ben je verkouden? Word je gek van al dat onkruid in je tuin? Of ben je misschien op zoek naar een oplossing voor die vervelende, zoemende muggen tijdens de zomermaanden? De Amish hebben overal een oplossing voor. In De 99 beste Amish huismiddeltjes voor dagelijks gebruik van Georgia Varozza staan 99 handige tips en tricks om zelf bijvoorbeeld zalfjes, oliën, kruidenthee of schoonmaakmiddelen te maken. Geen rare fratsen, maar simpele, alledaagse ingrediënten, gecombineerd met grootmoeders wijsheden.

De tips zijn op een overzichtelijke manier opgedeeld in verschillende hoofdstukken. Denk bijvoorbeeld aan ‘verkoudheid, griep en allergieën’, ‘persoonlijke verzorging’ en ‘slaapproblemen, bezorgdheid, stress en nervositeit’. De tips worden afgewisseld met weetjes, Amish gezegden en wijsheden en voldoende ruimte om zelf notities te maken. Laat je dagelijks inspireren door de eenvoudige, maar doeltreffende oplossingen van de Amish. Dit prachtige cadeauboek verschijnt op 16 augustus bij uitgeverij Kok.

Je kunt niet alles tegelijk doen, maar je kunt wel gelijk iets doen  – AMISH GEZEGDE

Bezorgdheid is als een schommelstoel. Ze houdt je in beweging, maar je komt er geen stap verder mee. – AMISH GEZEGDE

Lees ook:Vijf tips om een oudere zo soepel mogelijk te laten verhuizen
Lees ook:Haal de bezem door je kledingkast
Lees ook:Veilig internetten
Lees ook:Vrije tijd over?
Lees ook:Tips om de auto bij vriesweer probleemloos te starten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>