Vijftigers: Welkom!

Een nieuwe blog. Voor vijftigers. Dus voor mensen die actief in het leven staan. Die genieten van hun (grote) kinderen en misschien zelfs al van een eerste kleinkind. Die de onrust van carrière maken voorbij zijn: die hebben ze namelijk al gemaakt of ze hebben zich erbij neergelegd dat het nooit meer komt. Maar genieten doen ze. Theater, museum, lekker eten en drinken, reizen, lezen: voor de leuke dingen des levens hebben ze (weer) meer tijd én geld sinds de kinderen op eigen benen staan.

Geïnteresseerd in de wereld om hen heen, zich bewust van de waarde van het leven. Voilà, omdat we* zelf zo in elkaar zitten willen we ook voor hen schrijven. Over alles wat hen en ons boeit. Wij wensen u heel veel plezier met dit blog en hopen u hier vaak terug te zien.

De auters
Roland Klaverstijn, 56 jaar, ondernemer. En ondernemend trouwens ook. Woont al dertig jaar samen met dezelfde (!) vriendin, drie dochters van 17, 20 en 22, waarvan er nog één nog  thuis woont. Werk: mede-eigenaar van een kleine uitgeverij en journalist. Regelen en schrijven zijn zijn passies. Hobby's: reizen, lezen (vooral thrillers), muziek (van Bruce Springsteen tot Frank Sinatra en op zijn tijd een onvervalste smartlap, alles op iPod natuurlijk), fotograferen (Leica), computer (Apple) en internet. Houdt van mooie auto's (Volvo S60), gadgets, mooie dingen in het algemeen.

Corry Frieswijk, 56 jaar, geniet van het leven! (Stief)kinderen (2 om 2) en (stief)kleinkinderen (4 om 2) maken daar een essentieel onderdeel van uit. Woont 12 jaar met vriend in Vinkeveen: water, varen, zwemmen, tuin. Hobby's: zingen, pianospelen en internet. Verslavingen: winkelen en lekker eten & drinken.

Lees ook:50Plus.blog in de NRC
Lees ook:Nieuwe blog over doodgaan; doodgaan.blog.nl
Lees ook:Bewaar je dierbare herinneringen met ‘Een zin per dag’
Lees ook:De mooiste fietsroutes van Nederland!
Lees ook:Catherine Keyl komt online terug

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vijftigers: Welkom!

  1. John

    Leuk deze nieuwe blog. Wellicht is het ook een idee om aandacht te besteden aan de seksuele gezondheid van senioren. Vaak wordt dit toch nog onbesproken gelaten terwijl er veel over te bespreken valt.
    In ieder geval veel succes ermee

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>