De Soundtrack van de Zomer van 2011 (Gerard Ekdom)

3FM-radio discjockey Gerard Ekdom heeft in zijn programma een onderdeel dat de barbecueplaat heet. Sterker nog: Ekdom heeft zelfs een cd-box uitgebracht met daarop alleen maar zomerse nummers die bijvoorbeeld prima gedraaid kunnen worden tijdens een tuinfeest, een strandbezoek, of gewoon een barbecuetje met de familie. Tsja… Ik weet natuurlijk niet hoe het met u zit, maar bij ons thuis is de barbecue nog niet echt veel onder z’n hoesje vandaan gekomen…

Ook hier speelt Ekdom handig op in, getuige het fragment hieronder. Of zou het toch meer een commercial met een knipoog zijn…

Lees ook:Nova Zembla 3D van Reinout Oerlemans vanavond in première
Lees ook:Bloosangst?
Lees ook:Smokey Goodness – Echte mannen koken met vuur
Lees ook:Wat te doen met je leukste vakantiefoto?
Lees ook:Lekker voor morgenochtend: wentelteefjes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>