Soda …best handig…

Neem het me niet kwalijk, ik ben een man, die tot kort geleden nooit bovenmatig veel in het huishouden heeft gedaan, maar toen ik net thuis kwam uit de winkel, liep ik meteen naar de computer om eens op te zoeken waar je soda eigenlijk allemaal voor kunt gebruiken. Ik hoorde er in het dorp een paar dames over praten alsof het een soort wondermiddel is, en moest tot mijn spijt bekennen dat ik echt geen idee had wat je er zoal mee kunt doen.
Ik kan u vertellen: dat is nogal wat. Kijk maar eens op deze internetpagina, waar allerlei handige tips en toepassingen van soda bij elkaar verzameld staan.

Weet u ook nog een handige toepassing? Aarzel niet en plaats ‘m bij de reacties onder dit artikeltje.

Lees ook:Voorkom spijt op je sterfbed en lees deze vijf punten..
Lees ook:Bleek je tanden met…… aardbeien!!
Lees ook:Spijt hebben is een nuttige emotie
Lees ook:Herinneringen aan de oorlog…… een achtjarige wil er meer van weten
Lees ook:Sloopregeling voor vervuilende auto’s deze maand geregeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>