Hyves en Facebook puilen uit, maar staat uw kerstboom al?

Ik weet niet hoe het met u zit, maar bij mij werden sociale media als Hyves en Facebook de afgelopen dagen gedomineerd door foto’s van kerstbomen. Het lijkt wel of zo’n beetje iedereen die ik ken de onbedwingbare neiging had om een foto te plaatsen van de zojuist opgetuigde kerstboom. 

Ook bij mij staat de boom inmiddels gezellig in de kamer, al heb ik er geen foto van op internet geslingerd (…tenminste, voordat ik dit bericht plaatste…). Aan u de vraag: staat uw boom al? Of vond u het nog te vroeg en gaat u de komende dagen pas in de weer met ballen, lichtjes en slingers? Trouwens… De kans bestaat natuurlijk ook dat u er voor kiest om (dit jaar) helemaal geen boom in huis te zetten. Uw antwoord kunt u geven via de poll rechtsonder op deze pagina, een toelichting kunt u natuurlijk kwijt bij de reacties onder dit artikel.

Lees ook:Bekentenis: mijn kerstboom staat nog…
Lees ook:De kerstboom / kerstversiering: vóór of ná de sint?
Lees ook:Lever je kerstboom in bij Dierenpark Amersfoort
Lees ook:Online een echte kerstboom kopen
Lees ook:De 5 minuten kunstkerstboom (filmpje)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hyves en Facebook puilen uit, maar staat uw kerstboom al?

  1. marco

    Nee, de mijne staat nog niet, maar ik ben op de bekende social media sites al voor sinterklaas vertrok een hele hoop tegen gekomen. Jammer want sinterklaas is toch ook een enorm leuk feest.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>