Robert Long 2006-2011

Vandaag is het precies vijf jaar geleden dat Robert Long overleed. Dat las ik net ergens online, en zonder erbij na te denken tikte ik Robertlong.nl in, en inderdaad, ik kwam terecht op de officiele Robert Long-pagina, met daarop prominent de laatste column van de zanger/cabaretier/liedjesschrijver of hoe je hem ook wil noemen. Indrukwekkend om te lezen hoe iemand, die weet dat ‘ie nog maar even te leven heeft, zo positief kan terugblikken op z’n leven.  Volledig in de gedachte van het onderstaande nummer…

Het is echt niet zo dat ik een groot fan ben van zijn werk ofzo, maar Long heeft wel absoluut mooie liedjes gemaakt, waarvan ik er toevallig de laatste tijd eentje regelmatig in mijn hoofd heb zitten. Waarschijnlijk was dat ook de reden dat ik z’n pagina even bezocht. Het is misschien niet het meest toepasselijke nummer voor op iemands sterfdag, maar wel een nummer met een prima boodschap!

 

Lees ook:Uniek materiaal Frans Halsema binnenkort op dubbel-CD
Lees ook:Laatste lid The Andrews Sisters (94) overleden
Lees ook:R.I.P. Udo Jürgens
Lees ook:Andermans Veren Live – Er is altijd een derde
Lees ook:Regisseur Robert Fuest overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>