Filmtip + trailer: ‘De Marathon’ (…wat een aanrader!)

Afgelopen weekend zowaar voor het eerst sinds tijden weer eens naar de bioscoop geweest. Naar een Nederlandse film nog wel. En ik kan maar één ding zeggen: ik heb me kostelijk vermaakt. De Marathon is een heerlijke film! Ik heb gelachen, ik heb met vochtige ogen gezeten en ik heb nog meer gelachen. Niet geschikt voor al te fijnzinnige mensen, maar als je een scheldkanonade wel kunt verdragen, hebben we het hier echt over een aanrader.

Voor mensen die graag hardlopen, die houden van de cabaretvoorstellingen van Waardenberg en De Jong of die Rotterdam een warm hart toedragen is het geen aanrader, maar een film die je echt niet mag missen! Bekijk hieronder de trailer:

Lees ook:Wifi in je kunstheup om vereenzaming tegen te gaan
Lees ook:Magische verrassingen in “Frozen”
Lees ook:Televisietip: The Shawshank Redemption
Lees ook:Lekker naar de film met de (klein)kinderen? Patatje oorlog!
Lees ook:Maak een wandeling in een ei rondom een boom gebouwd

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Filmtip + trailer: ‘De Marathon’ (…wat een aanrader!)

  1. Pingback: Calorieën verbranden door The Shining of andere films te kijken! | 50plus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>