Bewaar je kookverhaal met Belmondo.nl

Lekker eten en goede recepten zijn er om gedeeld te worden. Wil je de beste familierecepten verzamelen voor je (klein)kind dat op kamers gaat? Lijkt het je leuk om alle succesrecepten van je vrienden of je kookclub te bundelen? Of wil je gewoon al je eigen favoriete recepten in je persoonlijke kookboek bewaren? Met de kookboeken van Belmondo.nl maak je alleen of samen met familie of vrienden je eigen kookboek.
 

De keuken is vaak de gezelligste ruimte in huis. Niet zo vreemd, want niets is leuker dan met z’n allen samen koken. Gezellig een glas wijn erbij, lekker bijpraten met familie en vrienden terwijl je wacht op de kookwekker en natuurlijk de beste kooktips uitwisselen. Zorg dat deze keukengeheimen niet verloren gaan en maak op Belmondo.nl alleen of samen een receptenboek.

Verzamel samen met je vrienden of familie online jullie beste recepten in Ons Kookboek voor jullie zelf. Of geef het als groepscadeau aan een jarige vriend(in), trouwend paar of een afscheidnemende collega. Nodig iedereen uit om mee te werken aan het boek op www.belmondo.nl. Belmondo drukt het boek en levert het vanaf vier dagen na bestelling bij je thuis.

Heb je zelf genoeg culinaire inspiratie om in je eentje een kookboek te vullen? Ga dan aan de slag met Mijn Kookboek: hierin verzamel je al je persoonlijke succesrecepten. Leuk om cadeau te doen of om toe te voegen aan je eigen kookboekencollectie.

In de boeken staan ook handige kooktips voor zowel amateurkoks als echte kookfanaten. Je leert meer over seizoensproducten en het samenstellen van een menu. Maak je kookverhaal compleet door je favoriete keuken en ingrediënten te delen en te bedenken welke gerechten je nog graag wilt leren maken.

Lees ook:Bewaar jullie familieverhaal
Lees ook:Aan tafel met…
 persoonlijke verhalen en recepten van vluchtelingen
Lees ook:Meegaan met je tijd: het digitale kookboek
Lees ook:De smaak van vroeger in recepten en herinneringen
Lees ook:Het beste kookboek 2009 is van Albert Heijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>