WorldGranny zoekt recepten van oma’s wereldwijd

Maakte jouw oma (of opa) de meest heerlijke gerechten en verdient ze een plekje in een mooi kookboek? WorldGranny en Dif Books bundelen recepten van grootmoeders uit de hele wereld.

Op VROUW.nl vind je wekelijks een voorproefje.

 

 

Heb je een recept dat je herinnert aan de warmte van oma? Dat je eigen grootmoeder altijd kookte en dat je nu met dezelfde passie en liefde probeert na te maken? En wil je dat delen? VROUW en WorldGranny zijn op zoek naar heerlijke recepten die een plek verdienen in een kookboek. Stuur je recept, een foto en je verhaal naar [email protected] o.v.v. ‘Grootmoeders recept’ en wie weet wordt jouw (pardon: oma’s) recept binnenkort wel gepubliceerd in een echt kookboek!

WorldGranny ontvangt 5 euro van ieder verkocht kookboek. Daarmee ondersteunt de organisatie projecten om de kwaliteit van leven van grootouders en hun kleinkinderen in Afrika, Latijns-Amerika en Azië te verbeteren. Het kookboek verschijnt op 1 oktober (Wereldouderendag), maar is nu al te bestellen met 7,50 euro korting.

Lees ook:Het allermakkelijkste kookboek ter wereld
Lees ook:Cadeau-idee voor de feestdagen voor visliefhebbers
Lees ook:De Hollandse pot is de trend… recepten gezocht!
Lees ook:Lancering Good Food Book op Wereldvoedseldag
Lees ook:Aan tafel met…
 persoonlijke verhalen en recepten van vluchtelingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>