Gemakkelijk fruit – Uit eigen tuin, van terras of balkon

Iedereen kan fruit telen! Fruit uit eigen tuin, van terras of balkon op tafel brengen geeft veel voldoening. Je kunt natuurlijk niet alle fruitsoorten zelf telen, maar wie zegt dat dat moet? Gemakkelijk fruit is een praktische gids voor iedereen met een tuin, terras of balkon die graag eigen fruit wil telen. Guy De Kinder beschrijft 20 soorten fruit die zelfs de beginner met succes kan oogsten!
Hij selecteerde daartoe de allerbeste rassen waarvan hij ervaren heeft dat ze in Nederland en Vlaanderen gezond zijn en productief én lekkere vruchten geven.

Dit boek helpt je om de gewassen uit te kiezen die het beste bij je woon- en leefsituatie passen. Als beginnend tuinier kun je dus onmiddellijk aan de slag. Alle situaties komen aan bod: teelt in de volle grond, in een kleine of grote tuin, in kas of serre, op terras of balkon.

Per fruitsoort geeft dit boek alle basisinformatie over planten, snoeien, verzorgen en oogsten, plus tips om de vruchten te verwerken of te bewaren.

Auteur: Guy de Kinder
Prijs: € 14,99
Verschijningsdatum: 31 mei 2016
ISBN: 9789021562803
Kosmos Uitgevers

 

Lees ook:James Wong, de Jamie Oliver van de huis-tuin-en-keukenmiddeltjes
Lees ook:Inmaken en bewaren uit eigen tuin
Lees ook:Tuinieren voor wie durft
Lees ook:Tuinieren en balkonieren
Lees ook:Tuinschatten….er gaat niets boven groente, fruit en kruiden uit eigen tuin!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>