Jamie Oliver: Super food voor familie en vrienden

Jamie Olivers nieuwe boek Super food voor familie en vrienden bevat een heleboel comfortfoodgerechten en ultieme familieklassiekers waarvan Jamie zeker weet dat je ze lekker vindt. Het zijn niet alleen superlekkere, spannende gerechten maar ze zijn ook stuk voor stuk perfect uitgebalanceerd en ze geven je nieuwe energie en kracht!
 

Jamie: ‘Het woord “familie” heeft voor iedereen een andere betekenis, vooral als het op eten aankomt. Voor mij gaat het vooral om gezellig samen genieten van heerlijke gerechten, en dan denken mensen al snel aan minder gezonde dingen – maar niet in dit boek! In mijn nieuwe boek draait het om goede, verantwoorde maaltijden voor elke dag, en dan maakt het niet uit of je in je eentje eet of voor familie of vrienden kookt.’

Het boek bevat een hoofdstuk vol gezonde ontbijtrecepten, die allemaal onder de 400 calorieën blijven. Maar er is ook een bonushoofdstuk met Keuken hacks, vol handige tips over dingen die je van tevoren kunt klaarmaken om achter de hand te hebben voor een makkelijke maaltijd. Voor lunch en diner zit je goed met de andere hoofdstukken: van Snelle happen tot Pasta & risotto, en van Ovenschotels tot Curry’s & stoofpotten. En als je meer wilt lezen over gezonde voeding, kun je in het laatste hoofdstuk alles lezen over zuivel, eiwitten, suiker, maar ook koken voor de kids.

Lees ook:Jamie’s comfort food: 400 pagina’s vol lekkere hapjes
Lees ook:Niven Kunz lanceert boek en kondigt kooktour aan
Lees ook:Kookboek van Jamie Olivers mentor
Lees ook:Jamie Olivers schrijft ‘recept voor hartaanval’
Lees ook:Voordelen van eten klaarmaken in de magnetron

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>