Zal Connie Breukhoven oma blijven?

We hebben er in 2011 het nodige over gelezen: Connie Breukhoven en haar uit elkaar gevallen  gezin. Ze was deze week bij de première van de sinterklaasfilm Bennie Stout, samen met haar ex-man Hans en Constanza’s kinderen. In het AD laat Connie weten graag nog oma te blijven.  Hans en Connie hopen van harte dat zij hun twee kleinkinderen Soraiya (4) en Semmy (3) mogen blijven zien. Vanaf eind november gaan de kinderen weer terug naar hun ouders: Constanza en haar partner Mohammed. “Ik ga ervan uit dat de kleintjes straks nog af en toe bij hun oma mogen komen logeren,” aldus Connie Breukhoven. Ik help het haar hopen! Ik heb niet echt de allerhoogste pet van haar dochter op namelijk…

Lees ook:Connie en Hans Breukhoven na huwelijk van 21 jaar uit elkaar
Lees ook:Vanessa (Connie Breukhoven) voor vijfde keer oma
Lees ook:Connie en Hans getrouwd
Lees ook:Connie Breukhoven is kleinkinderen weer kwijt
Lees ook:Conny Breukhoven voor de vijfde keer oma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>