YourPhotoMag maakt een einde aan foto’s van kleinkinderen op telefoonformaat

Het fotoboek 2.0 is een fotoglossy. Met de komst van de smartphone wordt er meer gefotografeerd dan ooit. De afgelopen twee jaar is het aantal foto’s dat wereldwijd genomen werd zelfs verdubbeld. Maar de kans dat die foto’s de mobiel ooit nog uitkomen is klein. Maar liefst 35% van de Nederlandse huishoudens maakt geen fotoboeken omdat ze het te duur vinden en teveel gedoe om te maken. En dat betekent helaas dat u vaak naar kleine digitale fotootjes van familie of kinderen zit te kijken. Met YourPhotoMag maakt u of uw familie binnen drie minuten een mooie 36 pagina’s tellende A4 fotoglossy voor een bijzonder lage prijs. Zo maakt u in no-time een tastbare herinnering die u ook nog eens makkelijk deelt of als cadeau gegeven kan worden.

Als u door uw oude fotoboeken bladert, ziet u hoe leuk het is om je herinneringen niet alleen in uw mobiel of op de tablet, maar ook op papier te hebben. Met YourPhotoMag bieden we u een eenvoudige oplossing om uw foto’s af te drukken die ook nog eens 80% voordeliger is dan een gemiddeld fotoboek. Met de gratis app maakt u een mooie fotoglossy van de foto’s in uw telefoon. Dat kunt u met uw eigen foto’s doen, maar u kunt ook uw kinderen een fotoglossy cadeau geven. Zij kunnen dan bijvoorbeeld een mooi maandboek maken van hun opgroeiende kinderen en dit makkelijk met u delen. Vanaf 11 april is er via yourphotomag.com ook een makkelijke online versie beschikbaar voor de computer, voor mensen die er de voorkeur aangeven een fotoglossy via de computer te maken.

Hoe werkt het?
Met de app kun je automatisch 36 tot 100 foto’s van je smartphone inladen en aanpassen, ook Instagramfoto’s of foto’s die verzameld zijn tijdens een gezamenlijke activiteit. Vervolgens kiest u de opmaak en kunt u teksten toevoegen. De prijs voor een los magazine bedraagt € 8,95. Ter introductie kunt u een YourPhotoMag eenmalig bestellen voor slechts € 4,95. Er is ook de mogelijkheid om een abonnement te nemen; een maandabonnement kost € 5,95 per maand en een kwartaalabonnement € 7,45 per kwartaal. Bij abonnementen is het binnenkort ook mogelijk om anderen een abonnement op een fotoglossy te geven: uw kinderen geven u bijvoorbeeld een abonnement op de fotoglossy van uw kleinkinderen. U kunt YourPhotoMag ook cadeau doen, zodat iemand zelf een mooie fotoglossy kan maken. De verzendkosten bedragen € 1,00.

De YourPhotoMag app is vanaf 4 april gratis beschikbaar in de app store voor zowel Iphone als Android en via www.yourphotomag. De online versie is vanaf 11 april 2016 beschikbaar via www.yourphotomag.

Voor meer informatie: yourphotomag.com

Lees ook:Ouderen reizen vanaf vandaag gratis met het openbaar vervoer
Lees ook:Zo maak je een leuke collage voor aan de muur!
Lees ook:Gratis abonnement op tijdschriften
Lees ook:Cadeau voor het leven: Jouw verhaal voor je vader en moeder
Lees ook:HEMA komt met persoonlijke digitale cadeaus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>