‘Oscar Senior’ is een nieuwe app ontwikkeld om de eenzaamheid van ouderen te bestrijden

Met Oscar Senior altijd op de hoogte van het laatste familie nieuws maar ook de leukste foto’s en tekeningen van de kleinkinderen zien. Een gratis en zeer eenvoudig te gebruiken applicatie ontworpen voor ouderen om met hun familie en vrienden te communiceren. Het heeft ook entertainment en informatie functies en de oudere kan op afstand hulp van een familielid of vriend krijgen.

De app is een interface naar verschillende functionaliteiten die gepersonaliseerd kunnen worden. De app is speciaal bedoeld voor senioren zonder computerkennis om hen meer te betrekken bij de digitale samenleving.

Oscar Senior is gratis te downloaden op www.oscarsenior.com/nl.

Lees ook:HEMA komt met persoonlijke digitale cadeaus
Lees ook:Senior helpt senior
Lees ook:Social Deal en FamilyLOOPED gaan vereenzaming te lijf
Lees ook:Iedere senior een persoonlijke assistent
Lees ook:Digitaal berichtjes versturen maakt socialer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>