Clangelina?

Is de liefde tussen Brad Pitt en Angelina Jolie definitief bekoeld? Het lijkt erop nu de sensuele Angelina in Amsterdam gespot is met een andere womanizer: de felbegeerde George Clooney. Vandaag maakten de twee acteurs in ieder geval totaal geen geheim van hun liefde.

Al knuffelend wandelden de tortelduifjes door het Vondelpark en omgeving. Zal Brad dit zijn goede vriend George ooit kunnen vergeven ….?  Spreken we vanaf heden over Clangelina?  De twee geven zelf aan in Nederland te zijn voor het 10-jarig bestaan van Turner Classic Movies, de thuishaven van vele filmklassiekers waar deze twee acteurs in te zien zijn.  TCM (Turner Classic Movies) viert haar verjaardag morgen in Club Panama, waarbij naar verluidt George Clooney ook aanwezig zal zijn. Brad Pitt was onbereikbaar voor commentaar.

Lees ook:Brad Pitt vindt 50 een mooie leeftijd voor pensioen
Lees ook:Brad Pitt zal je kleinzoon maar zijn…
Lees ook:George Clooney en Ronaldo in getuigenbank tegen Berlusconi
Lees ook:George Clooney (51) weer vrijgezel
Lees ook:George Baker viert 70ste verjaardag (en 45-jarig artiestenjubileum!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>