Judy Garlands leven laat zich niet zo 1, 2, 3 verfilmen!

De verfilming van het leven van de Amerikaanse zangeres en actrice Judy Garland laat nog even op zich wachten. Actrice Anne Hathaway, die rol van Judy zou vertolken, vertelt dat de opnamedata opnieuw zijn verschoven omdat de makers van de film dieper in het leven van de beroemdheid moeten duiken. Het is ook allemaal niet niks natuurlijk… Als je het doet, moet je het ook wel goed doen, toch? “Het is een nogal gevoelig project’’, verklaart Hathaway, die in eerste instantie begin 2009 zou beginnen aan de film. ‘’Er zijn zoveel verhalen verteld over haar leven. We moeten goed uitzoeken hoe het precies is verlopen.” Nou, ga dat dan maar eerst eens doen. Tegen de tijd dat Judy al weer bijna terugkomt op aarde kunnen we de film misschien een keer in de bioscoop zien… Garland was een Amerikaans actrice en zangeres en leefde van 1922 tot 1969. Ze is gestorven aan een overdosis slaapmiddelen. Hathaway: ‘’We nemen uitgebreid de tijd om dit verhaal in een goed script te verwerken. Het komt misschien voor de buitenwereld over als een eindeloos project, maar we maken kleine stapjes.’’ De actrice laat weten dat het productieteam onlangs nog samenkwam en iedereen nog steeds gemotiveerd is.
Producent Harvey Weinstein liet in een eerder stadium weten dat de film gebaseerd zal zijn op Gerald Clarke’s boek uit 2001, Get Happy: The Life of Judy Garland.

Bron: nu.nl

Lees ook:Concert Liza Minnelli geannuleerd
Lees ook:Peter R. de Vries speelt rol(letje) in Heineken-film
Lees ook:Pia Zadora gewond na ongeluk met golfkarretje
Lees ook:Achter pornofilm Deep Throat ging diep ongeluk schuil
Lees ook:Goed nieuws over good old Tina Turner: géén beroerte!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>