Mijn opa de bankrover! – zie hier de trailer

Een leuke film voor opa en kleinzoon? Ik denk het wel! Mijn opa de bankrover! is vanaf 9 februari in de bioscoop te zien. In de film willen Grace en haar vergeetachtige opa graag meer te weten komen over de vader van Grace. Daarvoor moeten ze naar Suriname maar helaas blijkt opa’s rekening geblokkeerd. Er is maar één oplossing…

Tijdens dit avontuur zien we Michiel Romeyn als bankrovende opa, doen Yes-R en Lange Frans verslag en is Waldemar Torenstra surrogaatvader. Bovendien zijn kijkers getuige van een heuse rolstoelenrace in aanwezigheid van echte bejaarden. Leuk hoor! Klinkt al heel erg hilarisch allemaal!

Lees ook:Glennis Grace zingt “Gouwe ouwe” Anita Meyer….kippenvel! (filmpje)
Lees ook:Gehannes rond film over het leven van Grace Kelly
Lees ook:Moszkowicz: speelfilmdebuut in ‘Leve Boerenliefde!’
Lees ook:Download gratis ‘Why tell me why’ en steun de slachtoffers in Japan
Lees ook:Oorlogswinter in première

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>