Steven Spielberg wil leven Mozes verfilmen

Regisseur Steven Spielberg, van wie vandaag de nieuwe film War Horse in premiere gaat, wil het leven van Moses verfilmen. Uitgangspunt is het bijbelboek Exodus, dat eerder de basis vormde voor de filmklassieker The Ten Commandments. De versie van Spielberg schijnt wat grimmiger te worden dan de klassieker uit 1956 met ondermeer Charlton Heston (foto) en Yul Brynner.

Lees ook:Steven Spielberg pas met pensioen als Clint Eastwood dat doet
Lees ook:Weer nieuw leven in oldie Dirty Dancing – met nummers uit jaren ’60
Lees ook:Televisieklassieker Mr. Ed wordt verfilmd!
Lees ook:De hel van ’63 opnieuw in bioscoop te zien
Lees ook:Hoe oud lijk jij? Doe de test!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>