Geweldige filmlooks voor je op een rijtje…

Make-up artiest Paul Gooch (Alice in Wonderland, The Hours, The Da Vinci Code) en celebritykapper Charles Worthington kozen elk in hun eigen vakgebied de mooiste en meest onvergetelijke filmlooks uit. HLN zette ze voor ons op een rijtje, dat ik jullie niet wil onthouden. Kennen jullie ze nog? Audrey Hepburn? Sophia Loren? Even wegzwijmelen…

Lees ook:Bij Audrey Hepburn thuis – een must voor Audrey Hepburn-fans en food lovers
Lees ook:Vrouw met meest sexy rondingen op aarde al 50 jaar dood
Lees ook:“Boer zoekt Vrouw” baby geboren
Lees ook:De mooiste wandelgebieden van Nederland
Lees ook:Tina Turner does it again

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>