Robert Redford duikt opnieuw in het Watergate-schandaal

Robert Redford gaat een documentaire maken over het Watergate-schandaal, zo meldt The New York Times. Dat gaat vast ontzettend interessant worden.  In All The President’s Men Revisited wordt onderzocht welk effect het schandaal in de laatste veertig jaar heeft gehad op de politiek en de media. De twee uur-durende documentaire wordt in 2013 door Discovery Channel uitgezonden. Ik zou er bijna nu al klaar voor gaan zitten…Het politieke afluisterschandaal leidde in 1974 tot het aftreden van de Amerikaanse president Richard Nixon. Het is niet Redfords eerste ‘film’ over Watergate.  In 1976 deed de 76-jarige acteur al samen met Dustin Hoffman mee in een film over Watergate, genaamd All The President’s Men. In de Oscarwinnende productie speelt Redford een onderzoeksjournalist die het schandaal ontdekt.

Lees ook:Wie is de meest elegante First Lady van Amerika
Lees ook:Stoere Vaderdag cadeaus
Lees ook:President Obama wordt gewaarschuwd door jaloers vriendje…
Lees ook:Documentaire meest succesvolle rock ‘n roll bands ooit: The Rolling Stones
Lees ook:Documentaire over het seksleven van ouderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>