Speciale film-award voor Michelle Pfeiffer

Filmlegende Michelle Pfeiffer wordt binnenkort geëerd tijdens de jaarlijkse CinemaCon in Las Vegas. De 53-jarige actrice krijgt de zogenoemde Cinema Icon Award voor haar verdiensten voor de filmindustrie. Voorzitter van CinemaCon, Mitch Neuhauser: “Michelle Pfeiffer is al decennia lang een van de absolute grootheden in Hollywood.” Pfeiffer krijgt de speciale prijs overhandigd tijdens de afsluitende avond van de conventie op 26 april.

Lees ook:Zoektocht op Het Loo naar de ‘Paleisgeheimen’ tijdens Museumweekend
Lees ook:De langste en kleurrijkste bollenroute in de tulpenstreek van Nederland
Lees ook:Hoed en wandelstok Charlie Chaplin onder de hamer
Lees ook:Amy Winehouse-stichting op komst?
Lees ook:Franse onderscheiding voor ‘filmdino’ Donald Sutherland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>