Jackie Chan (58): eindelijk te oud voor actiefilms

Er zijn ongetwijfeld mensen die zijn films helemaal het einde vinden, maar persoonlijk ga ik er geen traan om laten: Jackie Chan stopt met het maken van actiefilms. De Chinese acteur en kungfu-specialist is inmiddels 58 en heeft op het filmfestival in Cannes bekend gemaakt dat hij nu toch een beetje te oud begint te worden voor het filmgenre dat hem wereldfaam bezorgde. Dit betekent overigens niet dat Chan helemaal wil stoppen met acteren.

Het liefste zou de acteur spelen in een musicalfilm als The Sound of Music, zijn lievelingsfilm. “Mensen kennen me als actieheld en vragen me nooit voor zulke rollen. Het is heel moeilijk om andere rollen te krijgen als je eenmaal bekend staat om een bepaald genre,” aldus de acteur. Chan is op het filmfestival om zijn laatste actiefilm Chinese Zodiac te promoten.

 

Lees ook:Stormloop op musical Sound of Music in de Efteling
Lees ook:Ton van Duinhoven (Feijenoord-suppoost Crooswijk) overleden
Lees ook:Choreograaf van Mary Poppins, Sound of Music overleden
Lees ook:Mickey Rourke te oud voor film over sportman
Lees ook:‘Beste acteur sinds Marlon Brando’ overlijdt in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>