Peter R. de Vries speelt rol(letje) in Heineken-film

Wat leuk, wat leuk: Peter R. de Vries heeft een kleine rol gekregen in de nieuwe film over de ontvoering van Freddy Heineken. ’Verrassing: producente Judy Cairo biedt me een piepklein rolletje aan in #Heinekenfilm, scène met… #AnthonyHopkins!’ twitterde hij. En terecht ook natuurlijk. Als je zo’n gaaf boek over het fenomeen hebt geschreven, dan is dit wel een leuke kers op de taart.  ‘Ontzettend leuk om scène-tje te doen met grootheid #SirAH’, vervolgt hij. ‘Voel me als amateurvoetballer die balletje mag trappen met # Messi.’ Tja, het blijft een jongen natuurlijk. Ook zijn vrouw Jac mag haar acte de présence geven in de film. Kidnapping Freddy Heineken wordt deels opgenomen in Amsterdam. Peter R is nauw betrokken bij het project.  Naast Anthony Hopkins, die Heineken vertolkt, speelt Mark van Eeuwen een belangrijke rol. Ook Ryan Kwanten en Sam Worthington zijn te zien in de film.

Lees ook:“Meneer Heineken, het is voorbij……..”
Lees ook:Nationale Oldtimerdag, topstukken uit de autogeschiedenis naar Lelystad
Lees ook:Het gaat weer wat beter met Zsa Zsa Gabor (94)
Lees ook:Benefiet voor Japan met o.a. Ajax, Toppers, Jan Smit, 3JS en Nick&Simon
Lees ook:Peter Beense, Dries Roelvink e.v.a. bij het Jordaanfestival in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>