Gehannes rond film over het leven van Grace Kelly

De release van de film ‘Grace of Monaco’ met Nicole Kidman als Grace Kelly, is uitgesteld. De filmp over het leven van Grace Kelly is door regisseur Olivier Dahan nog niet afgeleverd bij filmstudio The Weinstein Company, waardoor het marketingproces nog niet kan beginnen. Grace of Monaco zou eigenlijk eind november vorig jaar in de bioscoop moeten draaien, maar Weinstein wilde dat Dahan (zwaar tegen zijn zin) een paar dingen in de biopic zou aanpassen. In verband met de te maken veranderingen werd de release uitgesteld tot 14 maart, maar deze datum wordt dus ook niet gehaald. Wat nu de releasedatum van Grace of Monaco gaat worden is nog niet bekend.

Lees ook:Tentoonstelling ‘Grace Kelly – Prinses en stijlicoon’ vandaag geopend
Lees ook:Elvis-liefhebbers opgelet:
Lees ook:John Travolta krijgt zoon
Lees ook:Glennis Grace zingt “Gouwe ouwe” Anita Meyer….kippenvel! (filmpje)
Lees ook:Erectiestoornis? Gezonder eten en meer bewegen helpt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>