Giethoorn: Fanfare-filmpje

Tijdens mijn vakantie ben ik een paar weken geleden ook in Giethoorn geweest. Daar heb ik (natuurlijk) een vaartochtje gemaakt. Onderweg kwamen we langs een paar punten waardoor ik moest denken aan de Bert Haanstra-film Fanfare, die zich afspeelt in Giethoorn. Ik denk dat ik de film vroeger weleens (gedeeltelijk) gezien heb, maar het fijne wist ik er niet meer van. Dan is het wel mooi dat je tegenwoordig instrumenten als google en youtube hebt om wat meer over onderwerpen te weten te komen. Ik kwam onder andere het onderstaande Journaal-item tegen:

Lees ook:Win een arrangement in Giethoorn tijdens de 50Plusbeurs
Lees ook:Een boek lezen? Hoe doe je dat? (filmpje)
Lees ook:Google toegetreden tot boekenmarkt
Lees ook:In Google Maps het populaire spelletje Pac-Man spelen
Lees ook:Beyoncé uit liefde voor moeder op internet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>