Raar… 72-jarige opa is model voor vrouwenkleding

Hip? Een beetje raar? Hmmm… De 72-jarige grootvader Liu Xianping is het denk ik allebei. De krasse knar fungeert namelijk als model om de vrouwenkleding uit de onlinewinkel Yuekou van zijn kleindochter aan de man te brengen. Liu vindt het geen probleem: ‘Waarom zou het onaanvaardbaar zijn voor iemand als mij om vrouwenkleding te showen? Het helpt de winkel van mijn kleindochter, en ik heb niets te verliezen.

De dag van de shoot was een erg mooie dag. Ik ben oud en dat is het enige waar ik nog om geef: gelukkige dagen’, legt de grootvader uit. Niet alleen is de opa ondertussen een internetsucces, ook de shop vaart er wel bij: sinds de foto’s gepubliceerd werden, is de verkoop vervijfvoudigd.

Naar de webshop

Lees ook:Opa laat kleindochter helpen met stelen
Lees ook:Opa in meisjeskleding wordt hit op internet!
Lees ook:In drie maanden tijd papa, opa en overgrootvader!
Lees ook:Ik ben de kleindochter van een nazikampbeul
Lees ook:Meer stylussen verkocht door Draw Something-app

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>