He verdorie… Leidse vishandel Atlantic wint AD Nationale Haringtest

Dat was even slikken, toen ik vanochtend las wie er als beste uit de bus is gekomen bij de AD Haringtest 2012. Begrijp me niet verkeerd, het is absoluut niet zo dat ik het de winnaars: vishandel Atlantic uit Leiden, niet gun. Maar ik baal een beetje dat ik het niet een dagje eerder wist. Ik was namelijk gisteren voor het eerst sinds jaren weer eens in Leiden en als ik had geweten dat daar de winnende visjes worden verkocht, was ik er zeker een paar gaan halen… Net zoals ik vorig jaar oliebollen en appelflappen heb gehaald bij de winnaar en bij een nummer twee van de AD-oliebollentest, en ik ook wel eens bewust een ijsje heb gegeten Italiaanse IJssalons die hoog hadden gescoord in de ijstest.

Morgen maar eens kijken welke haringkarren en viskramen een beetje goed gescoord hebben bij de haringtest van dit jaar. Dan sluit ik zeker niet uit dat ik daar de komende tijd eens een kijkje ga nemen en een visje ga happen

Lees ook:Winnaar haringtest bekend!
Lees ook:AD Haringtest 2011
Lees ook:AD Haringtest…..Een weinig spannend haringseizoen
Lees ook:Pas op! De appelflap van C1000 bevat koperdraadjes
Lees ook:Coole zomersnack op een stokje

1 Reacties // Reageer

One thought on “He verdorie… Leidse vishandel Atlantic wint AD Nationale Haringtest

  1. Patricia

    Morgen gewoon weer naar Leiden gaan. Ze staan dan op de markt, op een hoek en ik beloof je, je kan zeniet missen, één en al spectakel, ook al waren ze nog geen winnaar, dus morgen wordt het helemaal feest! En lekker die haring, mag je niet missen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>